mandag 26. september 2011

Litt for lite av alt!

 Dette skulle være en helg da vi etter planen skulle bli ferdig med flere prosjekter. Jeg skulle male kjøkkenskapene. Vi har fått anbefalt trestjerners gulvmaling, og fargen heter klassisk krem. Den var lett å jobbe med, og resultatet ble kjempefint. Et strøk skulle holde, men jeg ville ha to, og dermed fikk jeg litt for lite maling. Endelig skulle all flislegging kunne avsluttes. Men det viste seg at vi må ha fire pakker til, skulle ha beregnet selv....
 Uno monterte elektrisk ventil på badet. Den heter Silent, tror jeg, og den skal kobles sammen med lyset, slik at vifta starter når lyset slås på. Dessuten er det en liten lysstripe på den......
 Siden det ikke ble mer flislegging, kunne vi kanskje bli ferdig med å panele badstuen. Sannelig fikk vi litt for lite panel, mangler noen få lengder.

Glassene ble satt inn etter at skapene var malt. Glassene ble festet med tettemasse og listene ble limt, så de må ligge til tørk til neste gang vi skal opp og jobbe.
 Men det begynner å ligne et fint kjøkken!
 Vi tok oss en tur på toppen av Skeikampen siden alt arbeid stoppet opp. Men det gjorde ingenting! Været var helt nydelig, og det var mye folk ute på tur.
Det skal være både lyslist og topplist langs overskapene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar