søndag 18. september 2011

Ferdig beiset før vinteren.


Vi har vært heldige, både Øyvind og Geir har vært med oss i helgen og gjort en kjempejobb med å beise hytta ferdig. Været var strålende på lørdag, og gutta jobber raskt. Geir hadde med seg sønnen på fire år, og han syntes det var kjempegøy å sove på madrass på gutterommet. Han har planene klare for hva lekerommet, loftstua, skal inneholde. De skal ha sofa og spill! 
 Uno har flislagt gulvet på badet. Både gang og vaskerom er ferdig, der mangler bare listverk. Vi synes gulvene ble kjempefine! Så er dørene satt inn, og med lamper og bord på soverommene ble det riktig koselig, selv om alt bare er provisorisk. Oppblåsbare madrasser fungerer for en kort periode.
 Jeg kappet ferdig granpanel til badstua, så det er klart til neste helg. vi må ha også det rommet klart slik at elektrikeren kan montere badstuovn og lampe når han kommer neste gang. Det er lang vei for ham, og vi håper det holder med en tur til. Vi hadde håpet på å bli kvitt byggestrømskapet da elektrikeren kom første gang, men Eidsiva har bestillingstid på strømskap, det som skal stå ute. Så vi må bare vente og se.
 Benkeplatene blir flotte med flere lag olje! Det oljes og pusses på alle bauger og kanter, også på undersiden.
 Koselig med lamper! 


 Helgen ble avsluttet med en rask tur til toppen av Skeikampen i ikke altfor fint vær. Skikkelig herlig å kjenne den friske fjellufta, og nydelig å få brukt beina i bratt terreng! Her skal vi ha mye moro når snøen får lagt seg og hytta er ferdig!

1 kommentar:

  1. Flott farge på hytta! Hvilken beis bruker dere? Kjempefin hytte! :)

    SvarSlett