torsdag 13. oktober 2011

Det går unna!

 Nå har vi en god følelse når det gjelder å flytte inn i hytta før jul. Vi har fått unna flere store prosjekter. På kjøkkenet la vi panel på den siste veggen, og etter vår mening blir dette penere enn å flislegge, som vi egentlig hadde tenkt. Glavaperioden er definitivt over, det samme er flislegginga. Fuging gjenstår. Vi har oljet gulvet i stua og kjøkkenet, montert flere lamper og satt inn badstuovnen. Elektrikeren skal koble ledningene, forhåpentlig innen et par uker. Alt er nå klart for å få vann i kranene. Vi har kjøpt hvitevarer, og skal montere dem neste helg. I morgen kommer trappa. Gjett om det skal bli godt å slippe å klatre i stige når man skal til køys! Vi er så smått begynt å flytte inn, hadde med tre esker med kopper, glass mm. Slutt på papptallerkner! Hengeren ble lastet med diverse redskap før vi dro hjem. Mangt som ikke skal brukes mer i denne omgang.
 Vinteren nærmer seg, den første snøen la seg mykt over landskapet. Godt vi er blitt ferdige med beisinga! Den første tiden blir det fyring med kapp, den varmer godt. Hytta er lett å holde varm med to ildsteder plassert sentralt og brantmur som holder godt på varmen.
 Topplist og lyslist er montert.
 Et langt steg videre, veldig godt å kunne fjerne sagflis og støv og få behandlet gulvet. Vi har valgt å beholde trefargen, bare brukt Osmo hardvoksolje naturell silkematt. Den skal være enkel å vedlikeholde. Man behøver ikke ta hele gulvet, bare de områdene som slites.
 For en periode har vi innrettet oss på loftet, smakte på vin vi har hatt med oss hjem fra Kreta. Der har vi tilbragt en ukes velfortjent høstferie med familien.
 Håndtak og lister gjør kjøkkenet ferdig! Mangler bare lys over benken samt hvitevarene.
 I badstua er gulvet lagt, og dermed var siste gulv på plass.
Dagens siste solstråler i vest.

Morning has broken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar