mandag 13. juni 2011

Vi støper gulv.

 Etter ei helg i støv, støp og sagflis, må jeg vise vakre, friske forglemmegei i bakken bak hytta. Vi er også ute i regn og sol og trekker frisk luft. Pinsa har vært varm, og vi har kost oss med grillmat både lørdag og søndag.  Det kom i overkant mye regn i perioder uten at det førte til problemer for oss. Vår oppfinnsomme sønn hadde ideen til å henge opp presenning rundt trappa, og dermed kunne han blande støp til tross for alt regnet. Far og sønn har støpt fem cm på bad, vaskerom og i gangen og gjort klar for elektrikeren som skal legge varmekabler denne uka.
 De brukte trekantbøtter til å bære i, og jobben gikk raskt unna.
 Det er fint å ha ei list å skyve mot. Den tas opp, og tomrommet fylles med støp.
 Da er det klart for varmekabler! Til venstre ser vi litt av det som skal bli badstue.
 Jeg måtte en tur på loftet for å ta bilde av den fine døra. Den er bare 180 cm høy og passer akkurat!
 Boden ble panelt, og nå skal det bli godt å få opp noen hyller. Vi har hatt saker og ting overalt, og det må innrømmes at vi bruker noe tid på å lete etter tommestokker, blyanter, hammere mm.
Så har vi panelt det største soverommet ferdig. Som vanlig har mor beiset bordene på forhånd. Jeg har også tatt første strøk med panellakk på bordene som skal i baderomstaket. Vi skal lakkere flere strøk på både forsiden og baksiden.
 Veggene er tettet, og vi har stengt for gjennomsyn til soverommene. Endelig ser vi slutten på isolasjonsjobben. Det er gøy å se hvordan rommene tar form.
 Og så ballblom, da! Noe av det vakreste jeg vet, og hele enga er full!
Dessverre er det veldig lite på tomta, som er totalt endevendt. Men blomsten er livssterk og vi skal nok få den tilbake!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar