onsdag 29. juni 2011

Sommerferie i Skei Fjellgrend

Hei til deg som titter innom bloggen!
Vi kaller dette ferie, men når sant skal sies, ligger vi ikke på latsida. For vel ei uke siden ble det støpt dekke over varmekablene. Heldigvis hadde vi med oss to sterke sønner, så jobben gikk "lekende lett".
Så tok vi mot til oss og valgte beisfarge til veggene. Det ble Zen sand fra Jotun, og resultatet ble virkelig fint, et rolig, ganske lyst uttrykk. All panel er behandlet før vi satte den opp. Bildene gir ikke det helt riktige inntrykket.
 

 Dette er skilleveggen der det skal være en del kjøkkenskap og komfyr.Siden vi skal ha fliser, satte vi opp 20 mm obs-plater. Endelig er vi ferdige med denne veggen også. For å ha god plass til materialer og sager har vi ikke satt opp reisverket før nå.
På stuesiden er samme vegg panelt. Vi har kjøpt rikelig slettpanel og får sikkert en god del til overs som vi må selge. Foreløpig har vi ikke kunnet bruke peisen, da pipa ikke er pusset eller kledd. Pipehatten ligger fortsatt på boden, og fasadestein er innkjøpt. Bare det kan bli noen dager med oppholdsvær!

 Trapperommet og soveromsgangen er ferdig panelt. Vi har valgt kalkhvitt her, siden gangen ikke har vinduer. Spisestua er ferdig panelt, og elektrikeren har montert spoter i taket.
Da gjenstår det å kle gangen og teknisk rom. Badet er et kapittel for seg selv og vil ta tid. I morgen skal vi hente kjøkkeninnredningen, men den skal oppbevares hjemme en stund til. Det er heltre furukjøkken som vi har fått laget ved Ullersmo landsfengsel. Og nå blir det spennende å begynne med gulvene snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar