tirsdag 15. oktober 2013

Fabelaktig høst-helg.

 Det er ikke mye som gjenstår før uthuset er ferdig utvendig. Lørdag sto vi på fra tidlig morgen til sola var gått ned og det begynte å bli mørkt. Nå gjenstår hjørnekasser, omramming av døra samt vindskier. Vi har kjøpt reoler og skal "flytte inn" om ei uke. Håper vi får planert rundt uthuset med stein og grus før frosten kommer.


Søndag tok vi fri og la ut på tur. Det ble en fin runde på ifølge GPS'en 15 km. Vi startet innover Peer Gyntveien og tok av på sti mot Svarttjern. Videre gikk vi opp Avlundkampen og tilbake over Skeikampen og ned slalåmbakkene. Den vi ser fra hytta, har vi døpt Z'en. Ser hvorfor?

Naboen over jordet har satt opp nydelig skigard, og en ny hytte er snart klar for innflytting.

1 kommentar:

  1. Herlig,har godt tilsvarende runde flere ganger.Lengter tilbake til skiløypene,Peer Gyntveien og til den gangen jeg var ung her.Kanskje derfor dette er et av mine jordbærsteder:-) Håpte veldig at mellomste skulle flytte tilbake til Lillehammer igjen i høst,men neii..Hun har valgt å pendle,og bo på hotell.Hun begynte på masterutd. I høst. Vi får "lage"oss en plan,eller flytte hytta vår nedover;-) Ha det fint

    SvarSlett