søndag 29. juli 2012

Vi bygger terrasse.I år begynte vi ferien med ei uke på Mallorca, garantert sol og varme. Det kan vi være glade for, siden de to påfølgende ukene ble nokså våte. Planen var å få ferdig terrassen mens vi var bare to, før innrykket kom. Først gravde vi hull til støperør, blandet sement, fylte rørene og satte ned jern og justerbare stolpesko. Vi dekket til med plastposer, for regnet øste ned. Dagen etter fikk vi bjelkelaget på plass, og når det var i lodd og vater og diagonalene stemte, ble det bare moro å legge gulv.


 Min jobb besto i måling og kapping, det er gøy!
Uno sto med drillen og skrudde bord. Siden saga vår liker å ha det tørt, hang vi opp en presenning til tak, og den kom virkelig til nytte.
På bildet ser det riktig solfylt og idyllisk ut, men det var nok bare et øyeblikk. Heldigvis var det god temperatur.
Nå er det like før vi kan ta en svingom!
 Da småguttene kom, var gulvet ferdig, med dekkbord i fronten. Rekkverket venter vi med til senere i høst, vi må kose oss og nyte ferien også.
Taket er kjempefint, gresset gror veldig jevnt.


To flinke syklister, en med pedaler og en uten, på tur i Paradis, et koselig turområde langs elva.

 Den helt spesielt fine regnbuen var et syn der den rammet inn et helt nytt lekeapparat med stige og klatrevegg.

2 kommentarer:

 1. Hei !

  Gratulere med flott hytte og lekker terrasse, dere er både flink eog effektive *S*

  Hvor dypt ned går støperørene deres? Jeg skal snart i gang med terrasse, men har telefarlig grunn og det uendeelig langt ned til fast fjell. Litt usikker på hva jeg skal gjøre med det.

  Mvh Vibecke

  SvarSlett
 2. Hei Vibecke!
  Beklager sent svar. Støperørene til terrassen går 60 cm ned i bakken. Det burde holde siden det er fylt mye pukk rundt hytta. Tomta ble totalt endevendt under utgravinga. Lykke til med din terrasse, du skriver så morsomt på bloggen din! Jeg titter innom! Mvh Mari Ann

  SvarSlett