tirsdag 20. desember 2011

Det blir jul på hytta!

 Denne helgen var det tid for å stryke gardiner og skru opp gardinstenger. I stua har jeg brukt gardiner vi hadde på "Falkeblikk", hytta vi solgte. Det ble et fag for lite, men der skal jeg henge opp en heklet kappe. Vi får se hvordan det ta seg ut.
 Etter denne travle høsten hadde jeg ikke lyst til å dra fram symaskinen for å sy soveromsgardiner, så etter mye fram og tilbake, endte vi opp med rutete fag. Vi har tre ulike farger. Syns det ble ganske koselig! Jeg har laget to skinnfeller, og nå har de inntatt hytta. Fellen på bildet er av spelsau og satt sammen av seks skinn. Glemte å ta bilde av den andre fellen. Det er et arbeid jeg liker godt å holde på med, så det blir sikkert fler med tiden.
Joda, saga var i bruk, og heldigvis for Uno var det nydelig vær, så han kunne stå ute og kappe. Det blir alltid noe småtteri som skal gjøres. Nå ble det listet på boden, og trappa fikk rekkverk på andre siden, etter å ha konferert med en klok fire-åring. Han mente det var tryggest for småbarn!

Det vevde teppet er laget av tanta til min svigerinne. En liten julestjerne sørger for god stemning.
 På Skeikampen blir fjellet lyssatt om kvelden, det er trolsk å se! Vi sitter også i spisestua og følger med preppemaskinene som klatrer opp og ned i bratte bakker.
 Vinduene var naturlig julepyntet, kjempekoselig.
Vi var ute en tur og prøvde langrennsskiene, supert føre og nydelige løyper.
Det blå hjørneskapet er nå på sin tredje hytte. Vi har noen koselige minner fra hytta til Unos foreldre, og dem tar vi godt vare på. Vi veier for og imot om det skal males, men det skjer ikke noe før til sommeren, og aller helst blir det vel ikke gjort noe med det.

1 kommentar:

  1. Veldig hyggelig å følge byggingen av deres nye hytte. Veldig betryggende å se at dere er så nøyaktige i alt som blir gjort. Synes det kjennetegner dere fra Falkeblikk også :-) Skulle dere savne gamlehytta så er dere velkomne på besøk. I høst har det vært mye graving på Skottåsen for å få lagt strøm frem til hyttene. Håper det ser pent ut når snøen forsvinner til våren. Ønsker dere en riktig God Jul og Et Godt Nytt År. Hilsen oss på Falkeblikk :-)

    SvarSlett