mandag 25. april 2011

Påskeferie












En slags ferie, men mye jobbing. Vi har lagt tak i stue, spisestue, bod, gang og to soverom. Først behandlet jeg all panel med Tyrilin interiørbeis, kalkhvit. La på et strøk med svamp. Uno har murt brantmur, og det var en stor jobb siden vi skal ha to peiser. Det var mye som skulle stemme, vater, lodd og vinkler. Han la på tre høyder pr dag, og det gjorde videre arbeid lett, siden de første "omgangene" var tørket litt. Planen var å få satt peisene på plass, men vi hadde ikke god nok redskap til å kutte hull i pipeløpet. Et diamantblad til vinkelsliperen gikk dukken, så dette var hardt! Må høre med en murer hva de bruker. Vi har også fått på plass en god del av rør for strøm, jeg kaller det for spagettien vår.
Livet i den lille campingvogna har fungert helt greit. Rørleggeren har fikset stoppekran i hytta, så vi hadde vann. Hver kveld har vi dusjet i arbeidsbrakka til Jøra bygg. Det var veldig snilt å la oss få nøkkel, vet nesten ikke hvordan vi skulle greid oss uten en daglig dusj!
Besøk har vi også hatt, både av Geir og Elin med småguttene, og Kari og Per som kom på dagstur. En kveld ble vi invitert til hyggelige hyttenaboer. Mange har tittet innom for å se på og snakke hytte. Vi har virkelig hatt en innholdsrik påskeferie, til og med gått lange turer.
Vi får ofte spørsmål om når hytta skal være ferdig, og da har vi samme svar; vi er glad for det vi blir ferdig med og har det gøy med prosessen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar