søndag 22. januar 2012

Badstua er klar til bruk.


 Så var tiden kommet for å nyte varm badstue etter en lang skitur. Vi bestilte ferdige benker fra Tylø, og de var kjempefine. De måtte tilpasses i lengden, men det gikk ganske raskt å montere dem.
Det var både kaldt og snøvær, så for aller siste gang måtte vi sette opp saga i spisestua.
Da vi dro hjem etter denne helgen, var bilen full av utstyr og verktøy som vi ikke behøver å bruke mer på hytta. Det er helt utrolig, og veldig artig. Vi har brukt mindre enn et år på å gjøre hytta ferdig innvendig. Ved påsketider begynte vi så smått med å isolere innvendig.
 Den gamle stolen og det lille bordet kommer fra hytta til Unos foreldre. Her hadde min svigerfar sin faste plass. Stolen hadde sjefen hans tenkt å kaste, men vi syns fortsatt den gjør nytta si. Her har vi radiokroken vår.
 Gammelt og nytt om hverandre. Også vi har vært en tur på Ikea, kjøpte en kommode som rommer mye, og et stort speil.
 Da sier vi foreløpig takk for oss her på bloggen. Kanskje kommer vi tilbake når vi skal legge torvtak til sommeren. Framover vinteren skal vi bare nyte friluftsliv og kose oss på hytta som vi er utrolig fornøyde med. Vi har hatt et lærerikt og veldig spennende år.

5 kommentarer:

  1. Badstua ser fristende ut! :) Gratulerer med kjempefin hytte! Håper dere oppdaterer oss litt utover, sjøl om dere tar en pause fra blogginga nå. Lykke til! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det. Jeg følger med på deres prosjekt også. Utover våren blir det kanskje noe maling av møbler. Dere er jo godt i gang med oppussing av den slags og har begynt å få en helhet over interiøret.

      Slett
  2. Godt Jobbet!! Og gratulerer med ferdig hytte.

    SvarSlett
    Svar
    1. Dere har mye å se fram til, prosessen, det å være underveis, er givende. Stå på, lærerikt for ungene å bli involvert. Vi er alt begynt å diskutere bod/skjul/uthus.

      Slett
  3. Gratulerer med flott resultat.
    Veldig fine bilder. Du er jo blitt rene proff bloggern.
    -Øyvind

    SvarSlett