mandag 31. oktober 2011

Utforinger og listverk.

 Selvbyggere som oss er nødt til å sammenligne priser for hvert innkjøp vi gjør. Det er en god del å spare på alle områder. Utforinger og listverk har vi kjøpt hos Solør Skaft på Flisa. De plukket ut fine materialer til oss og er meget hyggelige å handle med. I første omgang handlet vi inn til noen vinduer, men nå skal vi foreta en beregning og kjøpe inn listverk til tak, gulv, dører og resten av vinduene. Vi syntes kjøkkeninnredningen ble fin med trestjerners gulvmaling der vi kan skimte trestrukturen gjennom malingen. Til vindene bruker vi fargen Bomull i samme malingstype, første strøk før montering, og litt sparkling over spikerhullene før siste strøk.
 To av vinduene i stuen er ferdige.
 Baderomsvinduet er ferdig. Ellers er dette rommet klar til bruk med dusj og toalett. Vi har kjøpt speil og vask hos Megaflis. Det er både rimelig og pent, synes vi. Koselig å bruke levende lys, vi får ikke strøm før nå på torsdag, bare byggestrøm fortsatt. Men rørleggeren er ferdig med sin jobb. Har også satt inn badstudøra, men det manglet noen deler til håndtaket, litt ergerlig. Tylø har lovet å sende en pakke i dag!
 Legger også inn et bilde fra forrige helg da vi hadde en forsmak på hyttelivet. Iver Aleksander hadde med seg en tegnefilm. TV-signalene er ikke klare, vi sjekker ulike muligheter for hvordan vi skal gjøre det.
Og hjemme er jeg i full gang med å planlegge hyttejulen med de populære strikke-kulene! Det er moro!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar